Източникът на изобилие не е извън вас. Това  често  е 

...
Източникът на изобилие не е извън вас. Това  често  е 
Коментари Харесай

Източникът на вашето непостигнато изобилие не е извън, а вътре във вас!

 742884-1

Източникът на обилие не е отвън вас. Това  често  е  това,  което  сте. Но  започнете с  признателност и самопризнание на изобилието, налично извън. Осъзнайте  пълнотата на живота във всичко, което ви заобикаля.

В рамките на две седмици практикувайте следното и  гледайте по какъв начин ще промени живота ви: когато ви се коства, че хората ви отхвърлят –  похвали, признателност, помощ, любяща грижа, и по този начин нататък – дайте им това. Или го нямате у себе си?

Тогава просто  действайте по този начин, като че ли го имате, и то ще пристигна. Скоро откакто започнете да давате, ще започнете да получавате. Вие не можете да получите това, което не давате.

Изходящият поток дефинира входящия. Мислейки си, че светът нещо ви отхвърля, би трябвало да знаете, че в реалност това   към този момент го имате, само че до момента в който не му  позволите да изтича на открито, даже не можете да разберете, че го имате.

Точно това е.

Законът за това, че изходящият поток дефинира входящия, е изразен от Исус в мощната му образна фраза: „ Давайте и ще ви бъде обещано: с добра мяра, натъпкано, препълнено, претъпкано ще ви  изсипят във вашето лоно; Защото с  каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери. „

Източникът на обилие не е отвън вас. Това  често  е  това,  което  сте. Но  започнете с  признателност и самопризнание на изобилието, налично извън. Осъзнайте  пълнотата на живота във всичко, което ви заобикаля.

Почувствайте с кожата си топлината на Слънцето, полюбувайте се на цветовете на стените на цветарския магазин, отхапете от сочния плод или се намокрете до кости, като се напоите  с благосъстоянието на водата,  падаща от  небето.

Пълнотата на живота е  на всяка крачка. Благодарение на това обилие, което ви заобикаля, се пробужда това изобилието, което се намира в латентно положение у вас. Освободете го – дано да  изтича. Когато се усмихнете на чужд, изтича малко сила.  Вие  давате.

Често си задавайте въпроса: „ Какво мога да дам тук; по какъв начин мога да послужа на този човек, в тази обстановка? “ Не е нужно да притежавате нищо, с цел да се чувствате в обилие, макар че в случай че непрекъснато се чувствате в обилие, нещата съвсем несъмнено ще дойдат при вас.

Изобилие идва единствено при  тези, които към този момент го имат. Изглежда непочтено, само че е по този начин. И обилие, както и липса – са  вътрешни положения, проявяващи се във вашата действителност.

Исус го споделя по този начин: „ Защото този, който има, нему ще се даде. И който няма, от него ще се отнеме и това, което има. “

Екхарт Толе в „ Нова земя “

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Кубера мудра – за привличане на благосъстояние и осъществяване на желанията

 

Кубера Мудра води по едно и също време до усмиряване на мозъка и до лекуване на физически недъзи. Kубера Мудра е отдадена на бога на благосъстоянието. В този мудра се употребяват три пръста –…

Цялата публикация

Дийпак Чопра: Вселената ми дава всичко, от което се нуждая!

 

Станете богати още през днешния ден! Разбира се, за един ден няма да можете да получите доста пари, само че всъщност  не  парите ни вършат богати. Веднага щом се докоснете до потока на…

Цялата публикация

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР